Noćas izmena režima saobraćaja tramvaja 6 i 7 i autobusa 24

Izvor: S media, 25.Mar.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas izmena režima saobraćaja tramvaja 6 i 7 i autobusa 24

Tramvaji sa linija 6 i 7 i autobusi sa linije 24 će saobraćati sledećim trasama:

Tramvaji sa linije 6 će saobraćati na relaciji Ustanička - Omladinski stadion, a tramvaji sa linije 7 (Ustanička - Blok 45) će, u oba smera, ići preko Trga Slavija: Bulevar kralja Aleksandra - Beogradska - Trg Slavija - Nemanjina i dalje redovnom trasom.

Hitan tehnički pregled javnih vozila

"Španac" se provozao Beogradom (VIDEO)

Autobusi sa linije 24, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u smeru ka Dorćolu, ići će izmenjenom trasom: Njegoševa -Beogradska - Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom ka Dorćolu, u smeru ka Neimaru redovnom trasom.

Za vreme ovih radova na liniji 7, umesto novih tramvaja marke „KAF”, saobraćaće zglobni tramvaji.

Ukidaju se stajališta za liniju 6: "Pravni fakultet" u oba smera i "Tašmajdan", za liniju 7: "RK Beograđanka" i "Tašmajdan" u oba smera i "Pravni fakultet" u smeru ka Bloku 45.

Na izmenjenom delu trase tramvaji će koristiti postojeća stajališta tramvajskih linija.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.