Nju su krvnički tukli zbog seksa sa strancima, njega jer je pocepao Kimovu sliku: Brutalno mučenje zatvorenika u Severnoj Koreji?! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nju su krvnički tukli zbog seksa sa strancima, njega jer je pocepao Kimovu sliku: Brutalno mučenje zatvorenika u Severnoj Koreji?! (VIDEO)

Na internetu je objavljen video iz 2011. godine koji navodno dokazuje da muče zatvorenike u Severnoj Koreji. Video je sada opet objavljen nakon što se postavilo pitanje kako je umro američki student Oto Vormbir.

On je bio uhapšen i osuđen na 15 godina prisilnog rada. Ove godine je vraćen u SAD gde je šest dana kasnije umro.

Šokantan snimak navodno prikazuje šta se događa unutar severnokorejskih zatvora. U prvom delu vidi se kako agent državne bezbednosti premlaćuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ženu optuženu za seks sa muškarcima iz Kine i Južne Koreje, a u drugom brutalno premlaćivanje i mučenje muškarca, piše news.com.au.

Žena je odbacivala sve optužbe za koje ju je agent teretio, ali to njega nije sprečavao da je sve vreme brutalno napada, vuče za kosu, udara i gura po sobi. Muškarac je trpeo teške batine tokom ispitivanja, dok je agent pokušavao da utvrdi zašto je navodno pocepao sliku Kim Džong Una.

Podsetimo, student Oto Vormbir bio je u turističkoj poseti Severnoj Koreji kad je uhapšen zbog navodne krađe propagandnog postera iz hotela u Pjongjangu prošle godine. Ne zna se zašto je završio u komi. Lekari Univerziteta u Virdžiniji su rekli kako je student pretrpeo ozbiljna oštećenja na mozgu. Njegova porodica sumnja da su ga u Severnoj Koreji mučili.

Već su ranije neki zatvorenici tvrdili da su ih u zatvorima mučili i to kako bi priznali zločine koje nisu počinili.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Procurili snimci premlaćivanja i mučenja iz severnokorejskog zatvora

Izvor: Prva.rs, 26.Jun.2017

Na snimku iz 2012, koji je objavio news.com, vidi se premlaćivanje žene koja je optužena za seks s muškarcima iz Kine i Južne Koreje, i mučenje jednog muškarca.. Snimak je procurio samo nekoliko dana nakon smrti američkog studenta Ota Varmbira. On je umro nakon što je pušten iz severnokorejskog...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.