Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jun.2023, 12:30

„Njegova sam mezimica, ali je bio protiv Zadruge“ Teodora Džehverović progovorila o odnosu sa OCEM Seadom

Tinejdž zvezda Teodora Džehverović po prvi put govorila je o detinjstvu u Kačarevu i narušenim porodičnim odnosima zbog kojih je njena majka završila na sudu.
Teodora Džehverović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Pevačica je ponosno istakla da ima 12 godina starijeg brata, a otkrila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i da su nju roditelji teško dobili.
Hteli su drugo dete, ali skoro pa su digli ruke. U baš nezgodn vreme sam i došla, moja majka je tada sahranjivala svog oca i tada je saznala da je u drugom stanju. I, to je bilo baš nezgodno vreme jer je sa moje tri godine krenuo jako turbulentan život za moju porodicu, moju majku pogotovo pošto je 2000- godine počela da se tuži sa rođenim sestrama. Bukvalno sam tri godine imala kada je jako turbulentno počelo, jer nije bilo samo suđenje koji je čiji deo, nego su tu bili raznorazni momenti gde su i dolazili i pretili i bili malo agresivni. Bila sam dete koje je gledalo ne tako lepe trenutke. Sa jedne strane mi nije žao jer smo time spojili to naše malo što imamo, moj brat, majka, otac i ja– iskrena je bila Teodora u emisiji „Balkanskom ulicom“.
Ona se tokom razgovora sa Vesnom Dedić dotakla i porodičnih odnosa sa ostatkom familije.
Što se tiče familije zaista nemam ih mnogo. Tako je- kako je ali mi je drago što smo nas četvoro toliko bliski i što nisu uspeli nas da razdvoje. Držali smo baš jako i baš smo bili tu za majku, pogotovo moj brat koji je bio stariji. Moja pokojna baka se šlogirala, jedanaest godina je bila nepokretna, bila je sa nama. Moja majka je i pristala da je čuva i zbog toga je krenuo čitav haos, zbog toga je i krenulo to suđenje. I kada me pita kako Kačarevo pamtiš, i ne pamtim ga baš tako lepo. Ja iskreno, pamtim samo loše stvari. Žao mi je što je tako jer je to opet moje rodno mesto. Neki misle da se stidim i da zato ne idem tamo, ali nije nego samo loše uspomene – istakla je Teodora.
Kako pevačica u medijima mnogo više pominje majku i brata, mnogi misle da sa ocem nije u dobrim odnosima. Zato je rešila da progovori i o odnosu sa tatom.
– Mnogi me pitaju gde je tata, zato što se javno ne eksponira. Prosto čovek nije u tom fazonu, ali mnogi misle da ja nešto nisam dobra sa njim, ali zapravo je samo čovek koji ne voli da se eksponira i ni on nije očkeivao da će sve ovo da se desi. On je bio protiv rijalitija, ali mama i brat su me podržali. I ja bih sada da je moje dete u pitanju bila na tatinoj strani, nema šanse da bih to ponovila. Ali, tata je tu, ja sam tatina mezmica. Od pete godine moj otac nije tu, jer od godinu dana on je bio deset meseci preko radio je u Rusiji kao građevinski radnik. To nam je bilo jako teško, prvenstveno mojoj majci koja je bila sama sa svojom majkom koja je nepokretna i onda je moj brat završavao i srednju i fakultete i podizao baku – ispričala je pevačica u emisiji kod Vesne Dedić.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.