Niš, mladić izboden nožem

Izvor: RTS, 11.Feb.2014, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš, mladić izboden nožem

Mladić u Nišu preminuo od rana nanetih nožem. Policija traga za napadačima.

U Nišu je ubijen mladić V.S. (22), koga je nepoznata osoba izbola nožem. Incident se dogodio na Bulevaru Nemanjića, a policija traga za napadačima.

Mladić je izboden na Bulevaru Nemanjića preko puta parka Sveti Sava oko 20 časova i odmah je prebačen u Urgentni centar gde su lekari konstatovali smrt, rečeno je u policiji.

U policiji, u cilju dalje istrage, nisu mogli da saopšte druge detalje o tom tragičnom događaju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SRBIN ZAKLAN POSLE PIJANKE: Bugarin na Malti ubio Beograđanina!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

Policija uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su posle svađe i tuče izboli momka iz beogradskog naselja Grocka..VALETA - Uboden u srce!..Dragoljub Kristić (27) ubijen je juče oko 2.15 sati u stanu u mestu Kavra u zalivu Svetog Pavla na Malti. Srbin, za koga saznajemo da je bio iz Grocke, uboden...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.