Niš: Policija od dve žene zaplenila 45,7 kg marihuane

Izvor: Kurir, 26.Sep.2013, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Policija od dve žene zaplenila 45,7 kg marihuane

Lisice su stavljene na ruke Slavici Dž. (56) iz Jasenja i Snežani S. (28) iz Prćilovice i one će biti privedene istražnom sudiji na saslušanje

NIŠ - Policija je u selu Jasenje u aleksinačkoj opštini zaplenila 45,7 kilograma marihuane i privela dve osobe, saopšteno je danas iz Policijske uprave (PU) u Nišu.

Policija je privela Slavicu Dž. (56) iz Jasenja i Snežanu S. (28) iz Prćilovice zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, naveli su iz PU.

Droga je pronađena u kući u Jasenju, a osumnjičene će, posle isteka mere zadržavanja, biti privedene istražnom sudiji radi saslušanja, napominju iz policije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.