Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Četiri pešaka povređena u šest saobraćajnih nesreća

Od šest saobraćajnih nezgoda koje su se tokom proteklog vikenda dogodile u Nišu, u četiri slučaja žrtve su pešaci, ali teže povređenih nije bilo, rečeno je u Hitnoj pomoći.

"Svi pešaci prošli su sa lakšim povredama. Radi se uglavnom o povredama glave, posekotinama i kontuzijama drugih delova tela", rekli su agenciji Beta u niškoj hitnoj službi.

Prema rečima lekara ove zdravstvene ustanove nije bilo teže povređenih ni u preostale dve saobraćajne nezgode.

"U oba slučaja lakše je povređena po jedna osoba u vozilu", kazali su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Za vikend četiri „pokošena“ pešaka

Izvor: juGmedia, 23.Maj.2016

NIŠ – U šest saobraćajnih nezgoda koje su se minulog vikenda dogodile u Nišu oborena su četiri pešaka, ali su svi srećom prošli sa lakšim povredama...„Radi se uglavnom o povredama glave, kao i posekotinama i kontuzijama drugih delova tela“, ističu u Hitnoj pomoći...Prema rečima lekara...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.