Nikoli (24) iz Bačkog Gradišta za kojeg se sumnja da je SVIREPO UBIO MAJKU određen pritvor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikoli (24) iz Bačkog Gradišta za kojeg se sumnja da je SVIREPO UBIO MAJKU određen pritvor!

Sahranio je zamotanu u ćebe u dvorištu porodične kuće?

Nikoli F. (24) iz Bačkog Gradišta, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, lišivši života svoju majku Dušicu F. (55).

- Protiv okrivljenog je po predlogu javnog tužioca određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zrenjaninu, zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i iz razloga što su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemiravanja javnosti - saopšteno je u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu.

Da podsetimo, Nikola je prvo rekao da mu je majka umrla, a zatim da je on šamarao, i da ju je zbog toga sahranio zamotanu u ćebe u dvorištu porodične kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin osumnjičen za smrt majke iz Bačkog Gradišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020

Telo nesrećne žene u poodmakloj fazi raspadanja, pronađeno je u utorak u dvorištu porodične kuće, gde ju je, kako se sumnja, sin Nikola zakopao maja prošle godine...Nikoli F. (26) iz Bačkog Gradišta, na predlog Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, gde je priveden na saslušanje, sudija za prethodni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.