Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Vranjković predstavio album "Veronautika", Bajaga otkrio omiljenu pesmu

Povodom objavljivanja novog albuma Nikole Vranjkovića "Veronautika" (Multimedia Music) u UK Parobrod u društvu prijatelja, kolega, saradnika i poštovalaca u utorak je održana promocija ovog izdanja.

U opuštenoj atmosferi prisutni su mogli da premijerno čuju pesme sa "Veronautike", ali i da saznaju razne bitne stvari o samom snimanju, izboru pesama, izboru tema i budućim planovima.

O albumu su pored Nikole Vranjkovića pričali i njegovi prijatelji - Lazar Divjak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je nezvanični hroničar Block Outa i Nikole Vranjkovića, kao i autor teksta koji je odštampan na knjižici koja ide uz disk, Predrag Novković - novinar, promoter i muzičar koji je svirao sa Nikolom i Ivan Lončarević, novinar i muzički promoter.

Momčilo Bajagić Bajaga, koji je takođe prisustvovao promociji, u jednom trenutku je podstaknut razgovorom o pesmama, hitovima i generacijskim himnama rekao da je ovo jedan poseban album, te da tih generacijskih himni na njemu ima nekoliko.

- Ja bih želeo da izdvojim "Tajni život suterena", jer ta pesma ima sve. I hit je i himna je, to moraju svi da čuju! Ta pesma će ostati za sva vremena - istakao je Bajaga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.