Nikola Jovanović: Bojkot najbolji pelcer da se građani otarase sadašnje vlasti

Izvor: Danas, 29.Avg.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Jovanović: Bojkot najbolji pelcer da se građani otarase sadašnje vlasti

Šef odborničke grupe u Skupštini Beograda Savez za Srbiju Nikola Jovanović izjavio je danas da je bojkot najbolji "pelcer" da se građani otarase sadašnje gradske vlasti jer nije dostojna da ih predstavlja. Članak Nikola Jovanović: Bojkot najbolji pelcer da se građani otarase sadašnje vlasti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SAD 2002: Pala je i NBA selekcija, „plavi“ opet najbolji na svetu

Izvor: Danas, 29.Avg.2019

U drugoj rundi takmičenja ponovo su formirane grupe, gde je Jugoslavija završila na trećem mestu, nakon tesnog poraza od reprezentacije Portorika. A onda je počela magija. Članak SAD 2002: Pala je i NBA selekcija, „plavi“ opet najbolji na svetu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.