Nikol Kidman opet u fokusu svetskih medija: Spremna da otkrije sve o svom životu

Izvor: B92, 03.Feb.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidman opet u fokusu svetskih medija: Spremna da otkrije sve o svom životu

Holivudska zvezda Nikol Kidman priprema autobiografsku knjigu u kojoj će otkriti mnoge detalje iz privatnog života. Nekoliko poglavlja posvetiće i bivšem suprugu i glumcu Tomu Kruzu.

Kako svetski mediji navode, Kidmanova je unajmila profesionalnog pisca koji će srediti njene beleške i pripremiti autobiografiju.

U knjizi glumica planira da otkrije razloge zbog kojih se razvela od Toma Kruza, međutim pisaće i o svom sadašnjem suprugu muzičaru Kitu Urbanu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je godinama vodio borbu sa alkoholom i drogom.

“Nikol smatra da je vreme da otrkirje tajne koje zanimaju njene fanove, a to je jako neobično jer je poznata kao neko ko strogo čuva svoju privatnost”, rekao je izvor blizak glumici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikol Kidman priprema biografsku knjigu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2017

Holivudska zvezda Nikol Kidman priprema autobiografsku knjigu u kojoj će otkriti mnoge detalje iz privatnog života. Nekoliko poglavlja posvetiće i bivšem suprugu i glumcu Tomu Kruzu...Kako svjetski mediji navode, Kidmanova je unajmila profesionalnog pisca koji će srediti njene bilješke i pripremiti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.