Nikodijević: Ulice prvog prioriteta očišćene, nijedna linija prevoza nije skraćena

Izvor: Beta, 09.Jan.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikodijević: Ulice prvog prioriteta očišćene, nijedna linija prevoza nije skraćena

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević izjavio je danas da su sve ulice prvog prioriteta u Beogradu očišćene od snega i da nijedna linija javnog prevoza nije skraćena."Ulice prvog prioriteta noćas tretirane, a do četiri sata popodne biće završene i ulice drugog prioriteta. Preventive radi bačano je 20 tona soli zbog najave ledene kiše i novih snežnih padavina. Nastavlja se rad u četvrtom stepenu, što znači 90 velikih kamiona i više od 145 vozila različite mehanizacije", kazao je Nikodijević za televiziju Pink.On je kazao da je Javno komunalno preduzeće "Beograd put" dobro obavilo svoj posao tretirajući sve ulice preventivno, kao i da jednako kvalitetno posao obavljaju i "Beogradske elektrane"."Do jučerašnjeg dana nije bilo većih havarija od početka grejne sezone. Nažalost, instalacije su u pojedinim delovima grada stare i kod velikih oscilacija temperature može doći do pucanja cevi", kazao je Nikodijević i dodao da je juče došlo do toga na Magistrali dva Toplane "Dunav".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd i dalje u "četvrtom stepenu"

Izvor: B92, 09.Jan.2019

Beograd -- Sve ulice prvog prioriteta u gradu su očišćene, do četiri sata popodne biće završene i ulice drugog prioriteta, a nijedna linija javnog prevoza nije skraćena...To je danas izjavio predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević. On je dodao da "Beograd-put" u zimskim uslovima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.