Nikada ovoliki avion nije ovako nisko leteo... bez posledica (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada ovoliki avion nije ovako nisko leteo... bez posledica (VIDEO)

Zaposleni čije se kancelarije nalaze u neboderima centralnom delu Brizbejna bili su potpuno prestrvaljeni od šoka kada su ugledeli veliki avion u niskom letu kako se približava njihovim zgradama.

Na snimku, koji se za kratko vreme raširio intrnetom, vidi se transportni avion Boing C-17 Autralijskog ratnog vazduhoplovstva kako se u niskom letu iznad grada približava zgradama.

Zabrinuti radnici su gledali leteću grdosiju kako se približava prozorima njihovih kancelarija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u nadi da im se neće dogoditi ono što je zadesilo Kule bliznakinje u Njujorku 11. septembra 2001. godine.

Na jednom od snimaka leta čuje se osoba koja panično izgovara: "Ovo mora da je neka šala!"

Izgeda da "šala" ipak jeste bila u pitanju i da razloga za strah uopšte nije ni bilo.

Vojni Boing, koji je proleteo tik uz nebodere leteo je nisko iznad centra Brizbejna okviru umetničkog festivala Riverfajer, čiji je kraj obeležen tim atraktivnim letom, prenosi Njuzhab.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Transportnim avionom proletio pored zgrada, radnici se prestravili

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2018, 01:15

Zaposleni čije se kancelarije nalaze u neboderima centralnom dijelu Brizbejna bili su potpuno prestrvaljeni od šoka kada su ugledali veliki avion u niskom letu kako se približava njihovim zgradama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.