Nije usvojen neposredan izbor gradnočelnika

Izvor: Beta, 08.Feb.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije usvojen neposredan izbor gradnočelnika

BEOGRAD, 8. februara 2014. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke Dragan DJilas izjavio je u subotu da je u Beogradu sakupljeno više od 100.000 potpisa za neposredan izbor gradonačelnika, ali da vlast nije prihvatila izmenu tog zakona iz straha.

"U Beogradu smo sakupili više od 100.000 potpisa naših sugradjana koji su tražili neposredan izbor gradonačelnika. Ova vlast u strahu od toga da će gradjani dati podršku onome što smo radili prethodnih deset godina nije prihvatila izmenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << tog zakona", kazao je DJilas novinarima u Beogradu.

On je rekao da je u subotu počelo prikupljanje potpisa podrške Demokratskoj stranci na izborima 16. marta i da su u Beogradu "jasno pokazali šta znaju".

"Želimo svim gradjanima Srbije ono što su Beogradjani, a i veliki deo Vojvodine imali prethodnih godina", kazao je on i dodao je njihova lista jedina u Srbiji koja ne želi da čeka u predvorju ispred vrata Aleksandra Vučića.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.