Sutra Predsedništvo URS, očekuje se odluka o koalicijama

Izvor: Blic, 05.Feb.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra Predsedništvo URS, očekuje se odluka o koalicijama

Beograd - Ujedinjeni regioni Srbije održaće sutra sednicu Predsedništva posle koje će, kako je Tanjugu rečeno u toj stranci, biti poznato da li će i sa kim na republičke izbore 16. marta ići u koaliciji.

U URS-u kažu i da su razgovarali sa predstavnicima Nove demokratske stranke, koja je u formiranju, o zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima.

URS će, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je istaknuto, konačnu odluku o tome kako će nastupiti na izborima doneti sutra.

- Ujedinjeni regioni Srbije nisu prisustvovali sastanku u Novom Sadu, jer su u isto vreme vođeni razgovori u Beogradu sa predstavnicima Nove demokratske stranke. Sutra će biti konkretno poznato da li URS ide u tu koaliciju - rečeno je Tanjugu.

Razgovori sa predstavnicima Nove demokratske stranke su, kako navode, korektni i uglavnom se razgovara o programskoj platformi.

Ranije danas u Novom Sadu, na sastanku stranaka građanske orijentacije oko stvaranja zajedničkog bloka za predstojeće izbore, postignut je konsenzus o ključnim pitanjima, a lideri stranaka će uskoro doneti odluku o formiranju koalicije, rečeno je posle sastanka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS odlučila sa kim će na izbore

Izvor: Blic, 05.Feb.2014

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je odluku da Demokratska stranka na vanrednim parlamentarnim izborima nastupi na zajedničkoj listi sa Novom strankom, Demokratskim savezom Hrvata Vojvodine, Udruženim sindikatima Srbije "Sloga", Bogatom Srbijom Zaharija Trnavčevića i velikim brojem istaknutih...

Nastavak na Blic...

URS: Kako na izbore u naredna 24h

Izvor: B92, 06.Feb.2014, 16:19

Beograd -- Za najviše 24 sata znaće se da li će URS nastupiti samostalno na parlamentarnim izborima ili će ići sa nekim u koaliciju, izjavio potpredsednik URS Boško Ničić...Ničić je, novinarima posle sednice Predsedništva stranke, rekao da URS pregovara sa svima sa kojima se može pregovarati,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.