Nidam se vratio u Mornar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nidam se vratio u Mornar

Američki košarkaš Derek Nidam vratio se u Mornar iz Bara, saopštio je danas crnogorski klub.

Nidam će posle samo jedne godine ponovo igrati za Mornar, odakle je posle titule prvaka Crne Gore otišao u Monako, a potom sezonu završio u Lijetuvos Ritasu.

Nidam, koji ima crnogorski pašos i igrao je za reprezentaciju Crne Gore, ranije je igrao za Ređanu, Braunšvajg, Himik i Šaulai.

On je treće pojačanje Barana posle Seada Šehovića (Budućnost) i Milka Bjelice (Alverka), a ugovore su produžili Uroš Luković i Nemanja Vranješ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mornar gradi tim za velike domete, iz Lijetuvosa se vratio Amerikanac koji je doneo titulu

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Američki košarkaš Derek Nidam vratio se u Mornar iz Bara, saopštio je crnogorski klub. Nidam će posle samo jedne godine ponovo igrati za Mornar, odakle je posle titule prvaka Crne Gore otišao u Monako, a potom sezonu završio u Lijetuvos Ritasu. Foto:...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.