Ni stas, ni glas: Pravi muškarci u ženama traže ove kvalitete

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni stas, ni glas: Pravi muškarci u ženama traže ove kvalitete

Površnim muškarcima je najvažniji izgled kod žene, ali zrela gospoda zna da su neke stvari važnije od izgleda.

Jedna od predrasuda u odnosu muškaraca prema ženama jeste ta da im je bitan samo izgled. Naravno, postoje površni muškarci kojima je to najvažniji "kvalitet" kod žene, ali zreli muškarci znaju da su neke stvari važnije od izgleda:

To je jedna od najvećih kvaliteta dobrih ljudi i nalazi se na vrhu liste kvaliteta koje muškarci traže u ženama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kada je prepozna u vama.

Pružate mu osećaj prijatnosti i udobnosti kakav je do tada imao samo u svom domu, a sada ga je pronašao i uz vas.

Muškarcu treba žena koja će da mu bez ustručavanja ukaže na njegove greške, pogotovo ako one mogu da rezultuju lošim posledicama.

Iako ih se pomalo boje, muškarci zapravo priželjkuju snažnu ženu, a najviše vole kada njihova snaga dolazi u kombinaciji sa ženstvenošću. Nema ništa seksipilnije od žene koja zna šta želi i koja je ponosna na to šta je.

Bez obzira na to da li želite karijeru ili da osnujete porodicu i da postanete domaćica, za sve to je potrebna velika doza odlučnosti, motivacije i ambicioznosti. Šta god da odaberete za sebe, činjenica da u tome želite da budete "top" muškarcima je izuzetno privlačna.

Muškarci i žene su podjednako tvrdoglavi, često nismo otvoreni za promene koje su nam ponekad potrebne, ali u vezi ne sme da postoji takav način razmišljanja. Ako ste iskreno spremni na kompromise, time muškarcu pokazujete da ste zrela i staložena žena.

Ovo je, naravno, najvažniji ženski kvalitet na koji muškarci "padaju". Kada žena voli, onda voli čitavim svojim bićem i potpuno je posvećena toj ljubavi. Takva odanost važna je muškarcima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.