»Nezavisne« biraju ličnost godine i slave dvije decenije postojanja

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Nezavisne« biraju ličnost godine i slave dvije decenije postojanja

BANJALUKA - Manifestacija "Ličnost godine" u organizaciji "Nezavisnih novina" i uz partnerstvo sa Misijom za evropsku bezbjednost i saradnju u BiH, biće održana 10. decembra, u Kristalnoj dvorani hotela "Bosna" u Banjaluci.

Osim ove, već tradicionalne manifestacije, ove godine obilježavamo i još jedan značajan jubilej - dvije decenije postojanja.

Kao i ranijih godina, pored ličnosti koja je svojim radom i zalaganjem obilježila tekuću godinu, biće proglašeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najbolji ministri u obje entitetske vlade, kao i u Savjetu ministara BiH.

Čitaoci "Nezavisnih" će putem SMS-a i elektronski, na portalu www.nezavisne.com moći glasovima nagraditi ministre za koje smatraju da su svojim radom obilježili 2015. godinu.

Saznaćemo i ko je privrednik i novinar godine, kojem će pripasti nagrada "Nikola Guzijan". Takođe, ovaj put biće uručeno i posebno priznanje za doprinos miru i stabilizaciji u regionu.

Za kategoriju podvig godine, i ove godine dodijelićemo nagradu pod nazivom "Jelena Trikić", koju smo ustanovili u čast Majci Hrabrost.

Već tradicionalno, manifestacija koju organizujemo plijeni veliku pažnju u gradu na Vrbasu, u BiH, ali i šire, a može se očekivati da će svečanost još jednom biti skup najeminentnijih ličnosti iz svih sfera života.

Prestižna nagrada "Nezavisnih" dosad je dodijeljena brojnim ličnostima, uključujući i Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svijeta, koji je izjavio da je počastvovan priznanjem koje smo mu dodijelili.

Vlada RS

Vlada FBiH

Savjet ministara BiH

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.