Nezakonito prešli granicu, stigli na vojni poligon pa prijavili nestanak devojčice

Izvor: B92, 29.Avg.2020, 18:02

Nezakonito prešli granicu, stigli na vojni poligon pa prijavili nestanak devojčice

Na vojnom poligonu Hrvatske vojske pored Slunja zatečeno je i identifikovano 13 stranih državljana koji su predati policiji, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Grupa od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu Hrvatske, otkrivena je na vojnom poligonu kod Slunja i zadržana u petak oko 18,30 časova, prenosi agencija Hina.

Tom prilikom strani državljani prijavili su da se iz njihove grupe izgubilo žensko dete od 12 godina, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << MORH-a.

Pripadnici hrvatskih Oružanih snaga intenzivno tragaju za nestalom devojčicom na području vojnog poligona.

O događaju je odmah obaveštena hrvatska policija koja je preuzela strane državljane i protiv njh započela postupak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ILEGALNO PREŠLI GRANICU Na vojnom poligonu u Hrvatskoj pronađeno 13 stranih državljana, iz grupe NESTALA DEVOJČICA

Izvor: Blic, 29.Avg.2020

Grupa od 13 stranih državljana, koji su nezakonito prešli hrvatsku državnu granicu, pronađena je na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" kod Slunja, saopšteno je danas iz hrvatskog Ministarstva odbrane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.