Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljan honorarom: Tom Kruz koči snimanje nastavka "Nemoguće misije"

Čini se da će snimanje šestog nastavka hit filma "Nemoguća misija" neće uskorou početi jer Tom Kruz i produkcijska kuća "Paramount Pictures" nikako ne mogu da se dogovore o visini Kruzovog honorara.

Naime, nastavak prošlogodišnjeg filma "Mission: Impossible – Rogue Nation" - koji je zaradio preko 680 miliona dolara u bioskopima širom sveta je trebalo da počne da se snima oko Nove Godine. Međutim, čini se da to ipak neće biti tako jer Kruz još uvek nije uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se dogovori sa producentima koliki će biti njegov udeo od ukupne zarade.

Izvor dalje navodi da glumac želi platu koja odgovara njegovom ugovoru za film "The Mummy" koji bi trebalo da stigne u bioskope u junu 2017. Međutim, uprkos ovim navodima ni Tom Kruz ni studio nisu se zvanično oglasili.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.