Neviđena TORTURA nad Palestincima: Izraelski policajci KONJICOM gazili demonstrante (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđena TORTURA nad Palestincima: Izraelski policajci KONJICOM gazili demonstrante (FOTO/VIDEO)

Treći dan sukoba između Palestinaca i izraelske policije

U Jerusalimu, ali i u drugim regionima zapadne obale reke Jordan, nastavljeni su protesti Palestinaca protiv odluke američkog predsednika Donalda Trampa da Sveti grad prizna za prestonicu Izraela, a prema podacima Crvenog polumeseca, dosad je u protestima povređeno više od hiljadu ljudi.

Sukobi koji su izbili juče na Zapadnoj obali između Palestinaca i izraelskih bezbednosnih snaga, danas su nastavljeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Demonstranti pale gume i kontejnere, dok izraelske bezbednosne službe pokušavaju oklopnim vozilima da raščiste blokirane puteve.

Istovremeno, mediji prenose i da policija pokušava demonstrante da rastera suzavcem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Skandal kakav svet nije video: Crkva ODBILA gostoprimstvo američkom potpredsedniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2017

Protest protiv odluke Vašingtona..Egipatska koptska crkva odbila je zahtev za sastanak koji joj je uputio potpredsednik SAD Majk Pens, kao vid protesta protiv odluke zvaničnog Vašingtona da prizna Jerusalim za prestonicu Izraela, izvestila je danas državna agencija te zemlje Mena...Pročitajte i:..Neviđena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.