Neverovatan snimak Džonija Depa: Orgije, eksplicitne scene.., video o kom svi pričaju! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan snimak Džonija Depa: Orgije, eksplicitne scene.., video o kom svi pričaju! (VIDEO)

Novi spot Merilina Mensona za pesmu "Kill 4 me", u kom se pojavio i Džoni Dep, podigao je veliku prašinu na internetu NOVI spot Merilina Mensona za pesmu "Kill 4 me", u kom se pojavio i Džoni Dep, podigao je veliku prašinu na internetu. Naime, njih dvojica u njemu učestvuju u orgijama sa nekoliko devojaka, a postoji i nekoliko veoma eksplicitnih momenata. Dep i Menson su dugogodišnji prijatelji, pa ne čudi što su zajedno sarađivali na nekom projektu, ali niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nije očekivao ovakvo nešto. Menson je poznat po neobičnim spotovima i ekscentričnom ponašanju u njima, pa su se retki začudili zbog samog spota, dok je veliki broj onih koji su iznenađeni Depovom ulogom u njemu. Kako sve to izgleda i šta je tačno uznemirilo javnost pogledajte u donjem snimku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIV SNIMAK DŽONIJA DEPA U ORGIJAMA: O ovom videu svi pričaju! (VIDEO)

Izvor: Press, 16.Nov.2017

Od njega ovo niko nije očekivao. . Novi spot Merilina Mensona za mespmu "Kill 4 me", u kom se pojavio i Džoni Dep, podigao je veliku prašinu na internetu.. Naime, njih dvojica u njemu učestvuju u orgijama sa nekoliko devojaka,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.