Netanijahu otkrio korake nakon rata: Moraćemo da zadržimo kontrolu nad Gazom

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 00:35

Netanijahu otkrio korake nakon rata: Moraćemo da zadržimo kontrolu nad Gazom

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je da će izraelska vojska (IDF) morati da zadrži bezbednosnu kontrolu nad Pojasom Gaze dugo nakon završetka rata.

On je na konferenciji za medije rekao da će Gaza morati da ostane demilitarizovana, kao i da to može da obezbedi samo izraelska vojska, prenosi AP.

"Nijedna međunarodna sila ne može da bude odgovorna za to. Nisam spreman da zatvorim oči i prihvatim bilo koji drugi dogovor", poručio je Netanijahu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netanijahu: Izrael će morati da zadrži kontrolu nad Gazom dugo nakon rata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2023

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je da će izraelska vojska (IDF) morati da zadrži bezbednosnu kontrolu nad Pojasom Gaze dugo nakon završetka rata protiv palestinske militantne grupe Hamas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.