Izvor: Kurir, 24.Sep.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu neće u vladu nacionalnog jedinstva

TEL AVIV, 24. septembra (Tanjug) - Lider izraelske opozicije iz desno orijentisanog Likuda Benjamin Netanijahu izjavio je danas da ne namerava da se pridruži vladi nacionalnog jedinstva, sa dosadašnjom ministarkom spoljnih poslova Cipi Livni, na čelu, koja će se "odreći Golanske visije i podeliti Jerusalim". "Ne želim da izgradim iransku bazu na Golanskoj visiji ili u srcu Jerusalima", rekao je on za izraelski vojni radio, dodajući da vlada s Livnijevom na čelu neće imati odrednice Likuda.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Svet - ukratko...

Izvor: Glas javnosti, 25.Sep.2008, 06:37

LIKUD ODBACIO POZIV LIVNIJEVE.. TEL AVIV - Zvaničnici izraelske opozicione partije Likud odbacili su poziv novoizabrane liderke stranke Kadima, Cipi Livni, da s njom formiraju vladu nacionalnog jedinstva, javili su danas izraelski mediji. U izdatom saopštenju desno orijentisani Likud, na čijem je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.