OVAKO NEŠTO NIJE BILO DOSAD: Lagala muža da je trudna, pa otišla da se porodi - u sve se umešala policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 21:42

OVAKO NEŠTO NIJE BILO DOSAD: Lagala muža da je trudna, pa otišla da se "porodi" - u sve se umešala policija

Nesvakidašnju situaciju na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci priredila je žena koja je mesecima suprugu lagala da je trudna, a zatim lažirala porođaj.

Koliko je ozbiljan slučaj govori da se u sve morala umešati i policija.

Kako se saznaje, žena je suprugu mesecima lagala da je trudna, da bi pre par dana otišla na UKC da se "porodi".

Posle nekog vremena skinula je slike beba sa interneta i poslala suprugu, rekavši mu da je to njihovo dete!

Ponosni otac je potom organizovao i proslavu, ali se klupko počelo da se odmotava kada je otišao u Gradsku upravu Banjaluka da upiše novorođenče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kako je propao plan lažne porodilje u Banjaluci: Do tančina smislila način da UVERI MUŽA DA JE RODILA, u pozadini se krije tužna priča

Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 20:02

Nesvakidašnji haos nastao je u Univerziteskom kliničkom centru Republike Srpske kada je prethodne sedmice utvrđeno da je jedna žena lažirala trudnoću i porod u ovoj ustanovi, a zatim pokušala da dete prijavi u Gradskoj upravi Banjaluka, otkriva Srpskainfo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.