Nestašica karata: Do 1. februara se snađi ili se vozi duplo skuplje!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašica karata: Do 1. februara se snađi ili se vozi duplo skuplje!

Portalu Vesti-online danas se javio jedan zabrinuti putnik iz Beograda od koga smo dobili informaciju da na okretnici linije 16, inače jedne od najprometnijih linija GSP-a, na trafici nema karata, jer je, kako mu je rečeno, "prekinuta njihova isporuka". U GSP-u su nam potvrdili da je "moguće da će u ovom prelaznom periodu, tj. do 1. februara i novog Bus plus sistema, biti takvih situacija i da se putnici "sami snađu kako bi nabavili karte od 60 dinara" ili da ih kupe kod vozača, ali po duplo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << većoj ceni.

U GSP-u su nam rekli i da je vrlo moguće da su vlasnici trafika odlučili da više ne nabavljaju pojedinačne karte, kako ih kasnije ne bi vraćali, s obzirom da od 1. februara kreće novi Blus plus sistem naplate vožnje u gradskom prevozu.

Zbog toga je na putnicima ostalo da se sami snalaze gde će i kako kupiti karte, a ako ih ne pronađu na uobičajenim mestima moraće da kupe kartu kod vozača koja je duplo skuplja i iznosi 120 dinara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nestašica karata: Do 1. februara se snađi ili se vozi duplo skuplje!

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Jan.2012

Portalu Vesti-online danas se javio jedan zabrinuti putnik iz Beograda od koga smo dobili informaciju da na okretnici linije 16, inače jedne od najprometnijih linija GSP-a, na trafici nema karata, jer je, kako mu je rečeno, "prekinuta njihova isporuka". U GSP-u su nam potvrdili da je "moguće da će...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.