Nesreća u Vranju: Pregazio pešaka i pobegao, muškarac teško povređen

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 12:02

Nesreća u Vranju: Pregazio pešaka i pobegao, muškarac teško povređen

U saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u Maričkoj ulici u naselju Raška u Vranju, teško je povređen pešak S. N.

Prema saznanjima, u blizini vrtića, dok se muškarac kretao desnom stranom kolovoza, na njega je naletelo vozilo sive boje, nepoznate marke, koje se takođe kretalo desnom stranom u pravcu njegovog kretanja.

Tom prilikom je pešak preleteo preko prednjeg dela vozila i zadobio povrede u vidu preloma prednjeg dela nosa i preloma grudnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koša.

Zbog težine zadobijenih povreda, pešak je prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Naložen je uviđaj, alko-testiranje pešaka, kao i pronalaženje nepoznatog lica koje je bilo za volanom vozila, zbog krivičnih dela "teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja" i "nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.