Nesreća kod Vladičinog Hana, poginuo mladić

Izvor: RTS, 11.Avg.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Vladičinog Hana, poginuo mladić

Jedna osoba je poginula, tri su teže, a dve lakše povređene u saobraćajnoj nesreći kod sela Vrbova, u opštini Vladičin Han.

Policijska uprava Vranje saopštila je da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas, oko dva sata posle ponoći na putu kod sela Vrbova u opštini Vladičin Han, život izgubio Z. Š. (21) iz Surdulice.

Teške telesne povrede su zadobili Lj. V. (31), D. K. (28) iz Ćićevca i jedan maloletnik iz Surdulice, dok su lake telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadobili S. S. (22) i F. S. (19) iz Surdulice.

Nesreća se dogodila prilikom sudara vozila "fijat punto" prizrenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Lj. V. i vozila "ford mondeo", nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S. S.

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu i policijski službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Povređenim licima je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju, odakle su dva teže povređena lica prevezena u Klinički centar Niš.

Za vreme uviđaja, do šest sati, saobraćaj je bio preusmeren na državni put drugog A reda Vranje–Vladičin Han.

Policijski službenici su po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužioca u Vladičinom Hanu, doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati S. S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krenuo iz Nemačke za Surdulicu, stradao u Vladičinom Hanu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2014

Jedna osoba je poginula, a pet ih je povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Niš-Skoplje kod sela Vrbovo, u opštini Vladičin Han. Poginuli mladić je iz Nemačke krenuo na odmor u Srbiju...Nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći kada su se sudarila putnička vozila prizrenske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.