Krenuo iz Nemačke za Surdulicu, stradao u Vladičinom Hanu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenuo iz Nemačke za Surdulicu, stradao u Vladičinom Hanu

Jedna osoba je poginula, a pet ih je povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Niš-Skoplje kod sela Vrbovo, u opštini Vladičin Han. Poginuli mladić je iz Nemačke krenuo na odmor u Srbiju.

Nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći kada su se sudarila putnička vozila prizrenske i nemačke registracije.

 

Na licu mesta poginuo Z. Š. (21) iz Surdulice, dok su teško povređeni LJ. V. (31) i D. K. (28) iz Ćićevca, kao i jedan maloletnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Surdulice, koji su posle ukazane pomoći u Zdravstvenom centru u Vranju prebačeni u Klinički centar Niš.

 

Lakše povređenima S. S. (22) i F. S. (19) iz Surdulice lekarska pomoć je ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju, a dvoje sa teškim povredama su prebačeni u niški Klinički centar.

 

Uviđajem je utvrđeno da je automobilom marke "fiat punto" prizrenske registracije upravljao LJ. V, dok je automobil marke "ford mondeo" vozio S.S.

 

Policijski službenici su po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati S. S. zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.