Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2020, 10:39

Nešić: Nismo još odlučili ko će zamijeniti Lejlu Rešić

BANJALUKA - Nenad Nešić, lider DNS-a, potvrdio je za "Nezavisne novine" da će kadar te stranke Lejla Rešić biti smijenjena sa pozicije ministra uprave i lokalne samouprave RS, te dodao da stranka još nije odlučila ko će je zamijeniti na toj poziciji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEDNICA O ODNOSIMA UNUTAR KOALICIJE Nešić: DNS još nije razmatrao ko će zameniti Lejlu Rešić

Izvor: Blic, 04.Jun.2020

DNS još nije doneo konačnu odluku da li će ostati deo vladajuće koalicije ili će otići u opoziciju, potvrdio je za Srpskainfo predsednik te stranke Nenad Nešić.

Nastavak na Blic...

IZABRANA PRE SKORO DESET GODINA Vlada RS razrešila Lejlu Rešić sa ministarske funkcije

Izvor: Blic, 04.Jun.2020

Vlada Republike Srpske razrešila je danas Lejlu Rešić sa funkcije ministarke uprave i lokalne samouprave na kojoj je bila skoro 10 godina. Potvrdio je ovo za Srpskainfo lider DNS Nenad Nešić.

Nastavak na Blic...

Varnice između Nešića i Banjca zbog nasljednika Lejle Rešić

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2020

BANJALUKA - Nenad Nešić, lidera DNS-a i Darko Banjac, generalni sekretar te stranke ne mogu da se dogovore ko će biti nasljednik Lejle Rešić na poziciji ministra uprave i lokalne samouprave, jer obojica žele da proguraju svog favorita, saznaju “Nezavisne” od izvora u DNS-u.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.