Neprimereno ponašanje lidera SSP: Đilas napao novinarku Nove S zbog pitanja VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 11:41

Neprimereno ponašanje lidera SSP: Đilas napao novinarku Nove S zbog pitanja VIDEO

Beograd -- Lider SSP-a Dragan Đilas neprimereno je razgovarao sa novinarkom Nove S, na šta je izostala reakcija N1 i Nove S, pišu mediji.

"Zameram Vama jer niste demantovali Duška Vujoševića da sam ja vlasnik televizije na kojoj radite. Kako to možete da dozvolite? Znate li ko je vlasnik televizije na kojoj radite? Zašto se ne spremite za emisiju, a ne da ja pišem demanti? Vaša pitanja su meni neverovatna. Ja zaista ne mogu da odgovaram na ta Vaša pitanja. Zašto stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << insistirate na tim pitanjima?", upitao je Đilas, koji je tokom čitavog razgovora bio neprijatan pema voditeljki.

Kako pišu mediji, postavlja se pitanje zašto urednici i novinari N1 i Nove S ćute na takvo ponašanje Dragana Đilasa prema koleginici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.