Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati čovjek platio struju za sedam siromašnih porodica

PROZOR-RAMA- Divno je pročitati pozitivne priče, a ova iz Prozor-Rame, opštine u Bosni i Hercegovini, se posebno izdvojila u moru crnih.

Jedna takva dolazi iz Prozor-Rame. Naime, kako su objavili lokalni mediji u ovom gradu, našao se jedan anonimni dobročinilac, koji je danas uplatio struju za sedam porodica.

- On nije gledao ni vjeru, ni naciju, ni boju kože - kazali su iz Elektroprivrede HZ HB Prozor-Rama, htio je samo da pomogne čovjeku u potrebi i naravno po >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svaku cijenu da ostane anoniman!

Slični potezi su i ranije bili zabilježeni na području ove opštine.

Anonimni dobročinilac plaćanjem računa pomaže svojim sugrađanima olakšavajući im svakodnevnicu u gradu, koji kao i svi drugi kuburi s nezaposlenošću.

(rama-prozor.info)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.