Izvor: RTS, 18.Avg.2020, 07:20

Nepovoljne vremenske prilike zahtevaju opreznu vožnju

Prepodnevne sate obeležiće povoljne vremenske prilike, dok u popodnevnim časovima vozače u Srbiji očekuje oblačno vreme i padavine u većem delu zemlje, ali i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.
Iz Auto-moto saveza Srbije zato savetuju vozačima veći oprez u vožnji, kao i držanje većeg odstojanja od vozila ispred, jer u takvim uslovima lako može doći do proklizavanja vozila i izazivanja saobraćajnih nezgoda.
Dodatan oprez biće potreban i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog radova koji menjaju režim saobraćaja, kao i na deonicama na kojima zbog obustava vozači moraju koristiti alternativne putne pravce.
Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a nema dužih zadržavanja ni na graničnim prelazima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog nestabilnih uslova za vožnju

Izvor: Beta, 18.Avg.2020

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju nestabilni uslovi za vožnju, uz moguće vremenske nepogode i obilne padavine lokalno pa se savetuje oprez i držanje većeg odstojanja izmedju vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Dodatan oprez potreban je na deonicama na kojima su u toku radovi,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.