Nenad Čanak: Evo kako se Srbija odnosi prema antifašističkim tradicijama

Izvor: Beta Video, 07.Mar.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Čanak: Evo kako se Srbija odnosi prema antifašističkim tradicijama

NOVI SAD - ``Spomenik `Sloboda` na Iriškom vencu podignut je u spomen svih onih koji su dali svoje živote boreći se protiv fašista u Drugom svetskom ratu, rekao je Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za predsednika Republike Srbije. ``Antifašističke tradicije su ono na čemu je zasnovana i osnovana i ova zemlja i Vojvodina i čitav demokratski svet u Evropi danas. Polovina ovog spomenika, njegovi bronzani delovi su manje više prodati na smetlišta kao sekundarne sirovine. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Čanak pred oštećenim spomenikom: Srbija nema budućnost ako ne brine o antifašističkoj ...

Izvor: Beta, 07.Mar.2017

Predsednički kandidat i vodja Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da zemlja koja se ne stara o svojoj antifašističkoj tradiciji, mora da se zamisli kakva je budućnost očekuje.Čanak je to rekao ispred oštećenog spomenika "Sloboda" na Iriškom vencu, podignutog u spomen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.