Nemoj da te voditeljka Jutarnjeg pogleda popreko!

Izvor: Mondo, 09.Jan.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemoj da te voditeljka Jutarnjeg pogleda popreko!

Voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić je jedina (da znamo) trudnica koja je prekinula bolovanje i vratila se na posao. Ima snage za dvoje, ali i foru za parking...

Foto: MONDO

 Lepa voditeljka koja je nedavno u intervjuu MONDU otkrila da će skakati padobranom za Dnevnik 2, moraće da pričeka sa ovim poduhvatom, jer bi u aprilu trebalo da postane mama.

Kada je saznala da je u drugom stanju otišla je na trudničko, ali je onda prekinula bolovanje i vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se na male ekrane.

"Imam snage za dvoje, isto kao i kada nisam bila trudna. Nije mi naporno, slušam svoje telo i dokle god mi ono bude signaliziralo da mogu da se družim sa gledaocima RTS-a, tako će i biti", rekla je Sanja Dragićević Babić za "Blic TV magazin".

Voditeljka je dodala i da su kolege pažljive prema njoj i da svi imaju razumevanja. Ipak, otkriva i da koristi "bapske priče" kako bi dobila šta želi ...

"Kada dođem kolima i nema mesta za parking kažem: 'Kolege ako mi ne nađete mesto za parkiranje, iskočiće vam čmičak' i oni, naravno, priskaču u pomoć", rekla je Sanja aludirajući na verovanje da će dobiti čmičak svi oni koje trudnica pogleda popreko.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.