• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemoj da te voditeljka Jutarnjeg pogleda popreko!

Izvor mondo.rs

Voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić je jedina (da znamo) trudnica koja je prekinula bolovanje i vratila se na posao. Ima snage za dvoje, ali i foru za parking...

 Sanja Dragićević Babić o trudnoći

 Lepa voditeljka koja je nedavno u intervjuu MONDU otkrila da će skakati padobranom za Dnevnik 2, moraće da pričeka sa ovim poduhvatom, jer bi u aprilu trebalo da postane mama.

Kada je saznala da je u drugom stanju otišla je na trudničko, ali je onda prekinula bolovanje i vratila se na male ekrane.

"Imam snage za dvoje, isto kao i kada nisam bila trudna. Nije mi naporno, slušam svoje telo i dokle god mi ono bude signaliziralo da mogu da se družim sa gledaocima RTS-a, tako će i biti", rekla je Sanja Dragićević Babić za "Blic TV magazin".

Voditeljka je dodala i da su kolege pažljive prema njoj i da svi imaju razumevanja. Ipak, otkriva i da koristi "bapske priče" kako bi dobila šta želi ...

"Kada dođem kolima i nema mesta za parking kažem: 'Kolege ako mi ne nađete mesto za parkiranje, iskočiće vam čmičak' i oni, naravno, priskaču u pomoć", rekla je Sanja aludirajući na verovanje da će dobiti čmičak svi oni koje trudnica pogleda popreko.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gledalac

Svaka čast ovoj lepoj dami. Prvo danas su retke lepe devojke koje se ponose trudnoćom. Ova uživa u tome i rado ću je gledati svako jutro.

mm

@Gledalac Retko normlna devojka na RTs-u i vrlo dobar radnik.

SERIJE