Nemac prva žrtva koronavirusa na Kipru

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemac prva žrtva koronavirusa na Kipru

Na severnom, međunardno nepriznatom delu Kipra, prijavljen je prvi smrtni slučaj od koronavirusa, prenosi Rojters pozivajući se na tursku agenciju Anadolija.

Kako navodi, u bolnici u Nikoziji preminuo je 67-godišnji nemački turista, koji je imao i hroničnu opstruktivnu bolest pluća i visoki krvni pritisak.

Andolija dodaje, pozivajući se na saopštenje ministarstva, da je u samoproglašenoj takozvanoj Turskoj Repubici Severni Kipar 61 osoba obolela od virusa korona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na severu Kipra prvi smrtni slučaj od virusa korona

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020

Na severnom, međunarodno nepriznatom delu Kipra, prijavljen je prvi smrtni slučaj od koronavirusa, prenosi Rojters pozivajući se na tursku agenciju Anadolija...U bolnici u Nikoziji preminuo je 67-ogodišnji nemački turista, koji je imao i hroničnu opstruktivnu bolest pluća i visoki krvni pritisak...U...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.