Nema zime sa Kejt!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema zime sa Kejt!

"Procurela" druga naslovna strana časopisa "Sports ilustrejtid" sa Kejt Apton.

Aptonova (20) je široj javnosti postala poznata kada je prošle godine odabrana za lepoticu sa naslovne strane izdanja časopisa posvećenom kupaćim kostimima.

"Sports ilustrejtid" ponovo je Kejt ukazao čast, pa nam se prelepa plavuša opet smeši sa naslovne strane.

Fotka je "procurela" pre zvaničnog predstavljanja, a prikazuje Kejt u donjem delu kupaćeg i perjanoj jakni. Manekenka se za ovu naslovnu slikala na Antarktiku.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrela Kejt Apton "topi" led Arktika (FOTO)

Izvor: Press, 09.Feb.2013

Zgodna Kejt (20) pozirala je na veom nisikm temperaturama samo u minijaturnom belom bikiniju i velikim belim čizmama pokazujući svoje obline. . . Zanosla plavuša je napravila i set fotografija skoro u toplesu, ogrnuvši  belu  zimsku jaknu , dok su se iza nje mogli videti ledeni bregovi Arktika.. . Ekipa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.