Nema opravdanja: Roditelji je napustili zbog sindroma dlakavosti (FOTO)

Izvor: S media, 08.Jun.2012, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema opravdanja: Roditelji je napustili zbog sindroma dlakavosti (FOTO)

Neodoljivu Liu Jiangli (6) roditelji su napustili jer je su se stideli što je njihova ćerka rođena je sa retkim sindromom. Od rođenja je 60% njenog tela prekriveno crnim krznom.

Majka male Liu ju je napustila kada je devojčica imala samo dve godine. Nedugo zatim napustio ju je i otac, koji ju je jednog jutra odveo u vrtić i nikada nije došao da je preuzme.

Tužno: Pakistanac traga za lekom i ženom svog života (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Kolevke pred vratima

Evropski dan retkih bolesti

Osoblje vrtića je putem medija pokušalo da dođe do devojčicinih rođaka i tek šest meseci kasnije pojavio se deda jednog Liuinog rođaka.

Liu Mingjing od tada vodi računa o maloj Liu ali brine da će devojčica uvek imati problema zbog njenog izgleda.

Do sada nije uspela da stekne prijatelje. Deca se ili plaše od nje ili joj se smeju”, rekao je Mingjing.

Do sada nisu uspeli da pronađu uzrok za Liuino fizičko stanje, iako njen sindrom jako podseća na sindrom Hypertrićosis Universalis, koji celo ljudsko telo prekriva dlakom i od sindroma boluje jedan u milijardu ljudi.

(TheSun)

Foto:Rex Features

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.