Neko ko je radio za državu, radio je i za mafiju VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2021, 18:50

"Neko ko je radio za državu, radio je i za mafiju" VIDEO

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da postoje nove informacije o grupi Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, ali da ne može o njima da priča.

"Istrage se nastavljaju, možete očekivati iznenađenja u budućnosti", rekla je ona na konferenciji za novinare.

Ona je napomenula da je veliki uspeh države to što je takav jedan klan uništen, pre nego što je došlo do kobnih posledica, kakve su bile ubistvom premijera Zorana Đinđića.

"Pao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klan koji je jači i ozbiljniji od Zemunskog klana", napomenula je ona.

"Neko ko je radio za državu, radio je i za mafiju. Kad je Vučić rekao da imamo takve sumnje - krenule su istrage protiv toga. Imamo rat protiv mafije. Mafija je imala nekoga", kaže premijerka.

Na pitanje da li se čekao politički nalog- premijerka navodi da nije.

"Čim smo imali informacije dalo se zeleno svetlo da svi rade na ovome. Došli smo do rezultata da je pao klan koji je jači i opasniji od Zemunskog klana", dodaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRNABIĆ O HAPŠENJU VELJE NEVOLJE: Očigledno je da je u neko ko je radio za državu, radio i za mafiju

Izvor: Blic, 16.Feb.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije govorila je i o slučaju nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, odnosno o ljudima iz državnog vrha koji su pomagali Belivuku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.