Izvor: Piplmetar.rs, 03.Maj.2023, 03:08

Nekada je bila lepotica, a sad je neprepoznatljiva: Bivša žena Vojina Ćetkovića stigla u Beograd FOTO

Bivša supruga Vojina Ćetkovića lepša je nego ranije
Voditeljka Irina Vukotić napunila je 47. godina, a tim povodom napravila je rođendansku žurku u jednom beogradkom klubu.
Pročitajte Irina Vukotić u vezi sa oženjenim čovekom koga svi znate – Lep, uspešan, ali u braku FOTO  Ata images

 – Da sve u životu slavimo danima u najboljem društvu. Danas mi je divan dan – poručila je na Instagramu uz fotografije sa slavlja.
Najlepše >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rođendanske želje Irini su među prvima uputile Marija Kilibarda, Maja Mandžuka, ali i Nataša Milovanović, bivša supruga Vojina Ćetkovića, koja svake godine tim povodom doputuje iz Francuske, gde živi već duže vreme.
Pročitajte Njihov susret je bio neizbežan – Bivša supruga Vojina Ćetkovića, lepša nego ikad, stigla u Beograd FOTO  Instagram printscreen

Prijateljstvo između Irine, Marije i Nataše datira još od devedesetih kada su zajedno započele karijeru na tada popularnom „Trećem kanalu“. I dok su Marija i Irina nastavile tim putem do danas, Nataša je digla ruke od televizije, spakovala kofere i otišla u Pariz, piše Hello!.
Pročitajte Ona je bila klinka, a on zauzet – Ovako su se upoznali i zavoleli Sloboda i Vojin  Instagram printscreen

Pričalo se da je toj odluci lepe voditeljke „kumovao“ i razvod od Vojina Ćetkovića. Za popularnog glumca udala se 2001. godine, u vreme dok je snimao hit-seriju „Porodično blago“, ali ljubav nije potrajala.
Pročitajte Iz ove ljubavi izlazim kao iz katastrofe – Saopštenje Slobode Mićalović zapanjilo sve FOTO  https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2023/05/A3496051A2227F2B7612A1D57C58D4BB_video_dashinit-2.mp4
Vojin je kasnije sreću pronašao sa Slobodom Mićalović, dok se o emotivnom životu njegove prve supruge ne zna praktično ništa. Ipak, jedno je sigurno, na pragu pedesete bivša supruga Vojina Ćetkovića izgleda lepše nego pre, u vreme dok smo je gledali na malim ekranima.
Najnovije na portalu Marie Claire
IZVOR: HELLO!
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

(FOTO) BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA Bili su u braku 20 godina, krio je od očiju javnosti, a evo kako ona danas izgleda

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Poznati voditelj Jovan Memedović razveo se 2014. godine, a malo ko zna kako izgleda njegova bivša supruga Mirjana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.