Izvor: Blic, 13.Feb.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka brani ko bude najbolji

Moram da kažem da nama golmanima nije uopšte lako. Trener Maksimović je dodao gas i zaista je svaki trening težak, mada smo sada izgleda ušli u proces osvežavanja. Takođe, trener Petrović mnogo koristi golmane u raznim vežbama tokom treninga, a moji drugovi su posebno raspoloženi za dobre udarce. Nije lako sačuvati mrežu od Savia, Kadua, Lazetića i ostalih..

Mislim da navijači za to ne moraju da brinu. Pokazali smo da primamo malo golova i da odbrana na čelu sa Đorđevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Vilotićem može da se nosi sa svakim rivalom. Ne brinite za mrežu, mada je najvažnije da Zvezda pobeđuje, pa makar i svaku utakmicu sa jednim golom više u rivalovoj mreži.

Dolaskom Bajkovića, konkurencija za mesto među stativama još veća. Svi smo tu, radimo odlično i svako očekuje šansu. Pavlović i Bajković su golmani koji sutra mogu da stanu na liniju i budu pravi. To je zdravo, jer će u borbi za bodove braniti samo najbolji..

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.