Neispravno mesto u kineskom Mekdonaldsu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neispravno mesto u kineskom ''Mekdonaldsu''

Restorani brze hrane "Mekdonalds" i "KFC" u Kini našli su se u problemima pošto je televizija u Šangaju izvestila da im je snabdevač isporučio govedinu i piletinu sa isteklim rokom trajanja.

Foto: Ilustracija

Kompanije su saopštile da su odmah prekinule da koriste meso dobijeno od firme "Husi fud". Šangajska kancelarija kineske agencija za hranu i lekove saopštila je da vodi istragu ovom slučaju.

 

Kancelarija je poručila građanima da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne koriste proizvode ove kompanije, preneo je AP.

 

Televizija "Dragon" prenela je da je kompanija "Husi", koja posluje u sastavu američke "Aurore", vršila prepakivanje mesa i stavljala nove datume roka trajanja.

Prepakovano meso prodavano je kompanijama "Mekdonalds", "KFC" i "Pica hat".

Ovaj događaj dodatno će poljuljati poverenje kineske javnosti u mlekare, restorane brze hrane i ostale snabdevače.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Neispravno meso u kineskom ''Mekdonaldsu''

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2014

Restorani brze hrane "Mekdonalds" i "KFC" u Kini našli su se u problemima pošto je televizija u Šangaju izvestila da im je snabdevač isporučio govedinu i piletinu sa isteklim rokom trajanja...Foto: Ilustracija..Kompanije su saopštile da su odmah prekinule da koriste meso dobijeno od firme "Husi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.