Nedu ćemo zauvek pamtiti kao VIŠNJU SA TAŠMAJDANA Ovo su neke od njenih najznačajnijih uloga (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedu ćemo zauvek pamtiti kao "VIŠNJU SA TAŠMAJDANA" Ovo su neke od njenih najznačajnijih uloga (VIDEO)

Slavna glumica imala je bogatu filmsku karijeru

Slavna glumica Neda Arnerić preminula u 67. godini života u svom stanu, u Dubljanskoj ulici u Beogradu. Rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je veliku glumačku karijeru koja je bila duga pola veka.

Njen prvi film pod nazivom "San" iz 1966. godine je od Nede napravio veliku zvezdu Jugoslavije. Tokom godina je njena popularnost rasla, a svojim glumačkim umećem zadivila je celu Jugoslaviju.

Arnerićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostvarila upamćene uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Valter brani Sarajevo", "Varljivo leto ’68", "Ispravi se, Delfina" i drugim. Takođe, igrala je i u mnogobrojnim italijanskim filmovima.

Nakon velike popularnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga veka, Neda Arnerić je i devedesetih doživela veliku slavu — zahvaljujući blokbasteru Tri karte za Holivud i televizijskoj seriji Policajac sa Petlovog brda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.