Nebojša Tomić od danas na čelu Komunalne policije

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Tomić od danas na čelu Komunalne policije

Nebojša Tomić (DS) novi je načelnik Komunalne policije. Na čelo te službe, a nakon što je Gorjana Obrenović podnela ostavku, došao je sa mesta zamenika sekretara za inspekcijske poslove.

Kako saznajemo, odluka da upravo on dođe na čelo Komunalne policije doneta je na osnovu Tomićevih rezultata u Sekretarijatu i odlične saradnje sa Miodragom Stojanovićem (SPS), sekretarom za inspekcijske poslove, jer će jedan od prioriteta biti unapređenje saradnje između tog Sekretarijata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Komunalne policije.

Inače, Gorjana Obrenović ostavku je podnela pre mesec dana. Naime, tada je izjavila da odlazi u penziju, da je to njena lična odluka, da nije bilo pritisaka sa strane da se povuče sa te funkcije, ali je i navela da je na tu njenu odluku, ne precizirajući na koji način, uticao i događaj od 18. septembra kada je putnik, nakon rasprave u autobusu na liniji 95 jer nije imao kartu i nije hteo da izađe iz vozila, dobio batine od komunalnog policajca.

Za zamenika sekretara za inspekcijske poslove, umesto Tomića, imenovana je Snežana Voštinarov koja je bila direktorka “Beokom servisa”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komunalci dobili novog načelnika

Izvor: B92, 29.Okt.2012

Beograd -- Nebojša Tomić (DS) novi je načelnik Komunalne policije. Na čelo te službe došao je sa mesta zamenika sekretara za inspekcijske poslove...Prethodno je na toj poziciji bila Gorjana Obrenović, koja je podnela ostavku...Kako saznaje "Blic", odluka da upravo on dođe na čelo Komunalne policije...

Nastavak na B92...

NOVI ŠEF: Nebojša Tomić (DS) na čelu Komunalne policije

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2012

Umesto Gorjane Obrenović, Komunalnu policiju vodiće kadar Demokratske stranke i nekadašnji zamenik sekretara za inspekcijske poslove

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.