Ponedeljak, 29.10.2012.

14:54

Komunalci dobili novog načelnika

Nebojša Tomić (DS) novi je načelnik Komunalne policije. Na čelo te službe došao je s mesta zamenika sekretara za inspekcijske poslove.

Izvor: B92, Blic

Default images

Prethodno je na toj poziciji bila Gorjana Obrenović, koja je podnela ostavku.

Kako saznaje "Blic", odluka da upravo on dođe na čelo Komunalne policije doneta je na osnovu Tomićevih rezultata u Sekretarijatu i odlične saradnje sa Miodragom Stojanovićem (SPS), sekretarom za inspekcijske poslove, jer će jedan od prioriteta biti unapređenje saradnje između tog Sekretarijata i Komunalne policije.

Tomić je 2008. godine kao predsednik gradskog odbora PSS-a bio kandidat za gradonačelnika Beograda.

Inače, Gorjana Obrenović ostavku je podnela pre mesec dana. Naime, tada je izjavila da odlazi u penziju, da je to njena lična odluka, da nije bilo pritisaka sa strane da se povuče s te funkcije, ali je i navela da je na tu njenu odluku, ne precizirajući na koji način, uticao i događaj od 18. septembra kada je putnik, nakon rasprave u autobusu na liniji 95 jer nije imao kartu i nije hteo da izađe iz vozila, dobio batine od komunalnog policajca.

Za zamenika sekretara za inspekcijske poslove, umesto Tomića, imenovana je Snežana Voštinarov, koja je bila direktorka “Beokom servisa”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

5 h

Podeli: