Ne valja kad ne trenira ni kada previse trenira Mitrovic opet na meti kritika

Izvor: medio.rs, 18.Jan.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne valja kad ne trenira ni kada previse trenira Mitrovic opet na meti kritika

Trener Anderlehta Besnik Hasi ponovo se žali na našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića, a ovog puta mu je zamerio što previše trenira!

Mitrović je drugi strelac belgijskog prvenstva sa 10 postignutih golova, sa dva manje od lidera Abdulaja Diabija iz Muskrona, ali mu Hasi često pronalazi zamerke i javno ga kritikuje u medijima.

„Mitrović trenira previše, preteruje. Svi igrači su slobodni posle 20 časova, ali on ostaje posle treninga. To radi svaki dan, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << iako se to ne traži od njega. Rekao sam mu da mora da se pridržava običnog programa”, rekao je Hasi za belgijski „Het Latste Nievs”.

Anderleht u nedelju igra meč sa Lirsom Bobana Bajkovića i Slaviše Stojanovića, ali će Mitrović taj duel propustiti zbog udaranja laktom igrača Vesterloa, zbog čega je suspendovan na tri utakmice.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.