Ne treba da koristimo testove na virus iz Srbije ALBANSKO LUDILO DOSEGLO VRHUNAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 09:11

"Ne treba da koristimo testove na virus iz Srbije" ALBANSKO LUDILO DOSEGLO VRHUNAC

Sulja totalno izgubio kompas

Poslanik Alijanse za budućnost Kosova, Gazmend Sulja, poručio je na Fejsbuku da prištinski institut za javno zdravlje ne treba da koristi testove za korona virus iz Srbije ni na jednom građaninu sa KiM, a posebno ne na premijeru lažne države Aljbinu Kurtiju.

Sulja je naveo da je vlada lažne države "pogrešila" što je primila testove iz Srbije.

- Bila je greška od početka kad ih je naša vlada prihvatila, jer zbog same >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << činjenice da dolaze iz zemlje poput Srbije, mogu biti sumnjivi - tvrdi Sulja.

Odlazeći premijer Kurti je juče naveo na Fejsbuku da neće ići na posao već će svoje obaveze obavljati od kuće, zato što je jedan zvaničnik ministarstva za evropske integracije lažne države imao blizak kontak sa osobom zaraženom korona virusom.

Međutim, ispostavilo da je službenik, za kojeg se sumnjalo da je zaražen korona virusom, na testiranju bio negativan, pa će se Kurti vratiti na posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.