Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jan.2024, 01:30

Ne-re-al-no! Larkin igrao 53 minuta protiv Reala!

Košarkaši Anadolu Efesa izgubili su u istorijskoj utakmici protiv Real Madrida u „Vizink centru“ i videlo se da su potonuli nakon što su se stoički borili čak četiri produžetka i ukupno tri sata od trenutka kada je meč počeo.
Bilo je 130:126 za madridski klub, junak utakmice svakako je Džanan Musa koji je ubacio 40 poena, ali mora se odati priznanje svima ostalima na sjajnom zalaganju tokom 60 minuta igre.
Neko ko se po minutaži izdvojio je Šejn Larkin. Predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je svoj tim sa 32 poena, imao je doduše i neke prilike da im donese trijumf, što nije uspeo, ali neće mu zameriti navijači Efesa budući da je na parketu proveo neverovatnih 53 minuta i 11 sekundi. Malo ispod njega našao se Tibor Plajs sa 52 minuta i 56 sekundi.
U Realu niko nije prešao 50 minuta, ali su na granici bili Mario Hezonja (49:24) i Edi Tavares (49:09).


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.