Ne odustaju: Ekstremisti otvorili još jednu nacionalističku teratanu na Voždovcu

Izvor: Blic, 03.Nov.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne odustaju: Ekstremisti otvorili još jednu nacionalističku teratanu na Voždovcu

Nova teretana "SNP 1389" otvorena je danas u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu, uz prisustvo od oko 50 članova ove ekstremističke organizacije i pojedinih stanara okolnih zgrada.

Čelnici "1389" najavljuju otvaranje još teretana na području Voždovca, iako ni za prvu nisu imali potrebne dozvole.

Pročitajte još "Niste dobrodošli": Precrtana tabla na nacionalističkoj teretani na Voždovcu Građanima smeta nacionalistička teretana, predsednika opštine baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << briga Ekstremisti otvorili nacionalističku teretanu u parku na Voždovcu, a planiraju još jednu

- Sa postavljanjem 15 teretana na Voždovcu "SNP 1389" je počeo pre predizborne kampanje i taj projekat će biti okončan, uprkos pritiscima i opštoj medijskoj hajci kojoj smo izloženi - tvrdi Miša Vacić, predsednik SNP.

Iako je tabla sa natpisom i sloganom organizacije pred vikend precrtana sprejom uz poruku "Niste dobrodošli" u prethodnoj teretani i novu teretana u naselju Braće Jerković "krase" dve table: jedna na ulazu u park, koja služi kao putokaz, i druga pored samih sprava na kojoj takođe piše "Telo sledi duh. Sport, zdravlje, nacionalizam".

Tabla sa ovakvim napisom na prvoj "nacionalističkoj teretani", u parku nedaleko od Ustaničke ulice, šokirala je Voždovčane, a gradski Sekretarijat za inspekcijske poslove pokrenuo je, po prijavi "Zelenila" upravni postupak protiv "SNP 1389".

Ova organizacija je dužna da sama ukloni i teretanu i tablu, navode inspektori, a ako to ne urade, ukloniće je gradske službe i protiv onih koji su ih postavili biće podnete krivične prijave.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ekstremisti otvorili još jednu nacionalističku teratanu na Voždovcu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2013

Nova teretana "SNP 1389" otvorena je danas u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu, uz prisustvo od oko 50 članova ove ekstremističke organizacije i pojedinih stanara okolnih zgrada. ..Čelnici "1389" najavljuju otvaranje još teretana na području Voždovca, iako ni za prvu nisu imali potrebne dozvole."Sa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.