Ne očekujemo da je iko preživeo

Izvor: Prva.rs, 29.Okt.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne očekujemo da je iko preživeo"

Portparol spasilačke agencije Indonezije Jusuf Latif je rekao da se srušila letelica tipa Boing 737 MAX 8, što je prvi udes tog tipa aviona od početka proizvodnje.
Rojters je preneo da je avion trebalo da otputuje iz prestonice Džakarte u grad Pangkal Pinang na ostrvu Sumatra, što je let od oko sat vremena.
Latif je dodao da je kontrola leta izgubila kontakt sa avionom 13 minuta po poletanju i istakao da je letelica pala u more.
Na konferenciji za medije Sindu Rahaju iz Generalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << direktorata za aviosaobraćaj je naveo da je avion zatražio hitno sletanje neposredno po poletanju, ali i da je potom letelica izgubila kontakt sa kontrolom leta.
Iz Ministarstva saobraćaja je rečeno da se u avionu nalazilo 189 osoba, 178 odraslih putnika, jedno dete, dve bebe, dva pilota i šest članova kabinskog osoblja.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.